Mukaan järjestöjen toimintaan?

Kiinnostaako kansalaisjärjestötoiminta? Haluatko mielekästä tekemistä? Kansalaisjärjestön kautta on mahdollista vaikuttaa, myös Euroopan unioniin. Tule mukaan toimintaan!

Tutustu Kehyksen jäsenjärjestöihin.

Esimerkkejä järjestötoiminnasta

Mitä?-verkosto (Plan Suomi)

Mitä?-verkosto on vaikuttamisen kanava 18–30-vuotiaille, globaalin kansalaisvastuun kysymyksistä kiinnostuneille nuorille aikuisille. Verkosto tekee työtä globaalin vastuun, kehityskysymysten ja ihmisoikeuksien puolesta tietoisuuden kasvattamisen ja vaikuttamistyön avulla. Toiminta jakautuu paikallistoimintaan, kampanjointiin sekä Johto- ja Suunnitteluryhmän toimintaan. Verkosto toimii Plan Suomi Säätiön alaisuudessa.
Lisätietoa

Eettisen kaupan puolesta ry (Eetti)

Eetti edistää oikeudenmukaista maailmankauppaa, kestäviä tuotantotapoja ja vastuullista kuluttamista. Lisäksi Eetti herättää keskustelua globaalin tuotannon ongelmista ja kannustaa yrityksiä vastuullisuuteen. Eetin toimintaan kuuluvat erilaiset kampanjat ja kouluyhteistyö, joihin vapaaehtoiset ovat tervetulleita.
Lisätietoa

Taksvärkki ry

Lähtisitkö vapaaehtoiseksi kehitysmaahan? Vai haluaisitko tehdä kouluvierailuita suomalaisissa kouluissa? Olisitko kiinnostunut vaikuttamaan oppimateriaalien sisältöihin tai osallistua kehitysyhteistyöhankkeiden suunnitteluun? Hae vapaaehtoiseksi kouluvierailijaksi tai tule avoimiin opintopiireihin. Kysy lisää ja tule mukaan toimintaan!

Lisätietoa

Kirkon Ulkomaanapu

Aina ei tarvitse matkustaa toiselle puolelle maapalloa auttaakseen. Kotimaassakin voi toimia paremman maailman puolesta. Löydä sinulle sopiva tapa toimia ja liity Kirkon Ulkomaanavun vapaaehtoiseksi.

Lisätietoa

Reilu kauppa ry

Reilun kaupan ansiosta kehitysmaiden viljelijät ja työntekijät saavat mahdollisuuden parantaa toimeentuloaan sekä päättää itse omasta tulevaisuudestaan. Löydä oma mieleinen tapasi osallistua. Lähde mukaan kampanjoimaan Reilu kaupunki-arvonimiä, haasta lähikoulusi mukaan, tee työpaikastasi reilu tai tule meille vapaaehtoiseksi.
Lisätietoa

Punainen Risti

Punainen Risti tarjoaa useita erilaisia mahdollisuuksia vapaaehtoistoimintaan. Voit toimia lipaskerääjänä, ystävätoiminnan vapaaehtoisena tai vaikka lähteä mukaan ensiapu- ja valmiustoimintaan. Löydä mieleisesi toimintamuoto!
Lisätietoa

Suomen Pakolaisapu

Suomen Pakolaisapu tukee pakolaisia ja maahanmuuttajia toimimaan aktiivisesti arjessa ja yhteiskunnan jäseninä. Pakolaisapu vähentää köyhyyttä kouluttamalla aikuisia pitkittyneissä pakolaistilanteissa. Vapaaehtoistoiminnassa voit olla apuna tapahtumien järjestämisessä, ideoimassa ja toteuttamassa ajankohtaisia vaikuttamiskampanjoita, kohtaamassa pakolaisia ja maahanmuuttajia sekä järjestämässä heille vapaa-ajan toimintaa tai vaikkapa toimimassa ohjaajana maahanmuuttajien vertaisryhmässä.
Lisätietoa